chrome firefox opera safari iexplorer

Томенко пропонує оприлюднювати політичну партію чи фракцію та політиків, що несуть персональну відповідальність за призначення на посаду

05 березня 2014 о 10:54

Cьогодні все більше і більше нарікань з боку громадян України щодо призначення непрофесійних людей на керівні посади. Йдеться передусім про кадрові призначення у МВС, Прокуратуру,СБУ та призначення голів обласних державних адміністрацій.

«Однак, враховуючи непросту ситуацію в країні, можна зрозуміти необхідність швидких призначень і якнайшвидшого створення команди для стабілізації ситуації в країні», – зазначив Микола Томенко.

Натомість, політик вважає, що принципово важливо, щоб була відповідальність за ці призначення, а тому Микола Томенко пропонує ввести як обов’язкове правило оприлюднення політичної партії чи фракції, яка рекомендує на цю посаду конкретну особу та політиків чи посадовців, що несуть персональну відповідальність за таке призначення.

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Громадська думка

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути