chrome firefox opera safari iexplorer

ЗМІ потрібно працювати на єдність країни, а не на піар на війні — М. Томенко

03 березня 2014 о 11:38

В ефірі телемарафону на телеканалі «Ера» Микола Томенко відзначив роботу керівників більшості телевізійних каналів України як «дуже відповідальну і професійну», а також  їх солідарну позицію на захист єдності та територіальної цілісності України, що відзначається символікою та низкою проектів, які канали планують реалізувати. Зокрема, про це свідчить те, що на абсолютній більшості каналів з’явився єдиний слоган «Єдина країна — Единая страна» на тлі українського прапору.

У той же час, Микола Томенко попросив керівництво каналів і надалі дотримуватись принципу зваженості, об’єктивності і відповідальності під час висвітлення подій фактично військової агресії Росії проти України.

«Формат телемарафонів, на які приходять професійні експерти, фахівці та відповідальні політики є правильним вирішенням ситуації. Однак, організація різноманітних ток-шоу, де пріоритет надається неадекватним персонажам є не просто неприпустим, а злом при сьогоднішній ситуації, — зауважив Микола Томенко.

Натомість Микола Томенко просить керівників ЗМІ не допомагати неадекватним політикам, які ще недавно намагались заробити собі «політичні дивіденди» на піарі щодо загиблих під час акцій протестів, та журналістів-заробітчан, які звикли заробляти гроші на Україні, а тепер хочуть використати військові дії у своїх меркантильних інтересах.

З огляду на це, Микола Томенко вважає, що сьогодні потрібно зупинити піар на війні. Сьогодні необхідно зробити все, щоб показати єдність країни і якнайшвидше зупинити військову агресію Росії.

Джерело: tomenko.ua
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути