chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні розпочинається реєстрація кандидатів в мери Києва

23 квітня 2014 о 08:48

З 21 квітня розпочато процес висування місцевими організаціями партій кандидатів на посаду мера та у депутати в багатомандатному виборчому окрузі

У Києві з 23 по 30 квітня включно триватиме прийом міською територіальною виборчою комісією документів для реєстрації кандидатами на посаду міського голови столиці.

Згідно з оприлюдненим на сайті міського тервиборчкому календарним планом заходів з підготовки та проведення позачергових виборів депутатів Київради та мера, від учора (21 квітня) розпочато процес висування місцевими організаціями партій кандидатів на посаду мера та у депутати в багатомандатному виборчому окрузі. Кінцева дата висування — 26 квітня (включно).

Подача до КМТВК документів для реєстрації кандидатів у депутати Київради за партійним списком — 23-30 квітня (включно).

Що стосується кандидатів-мажоритарників, то терміни висунення визначені в межах 25-28 квітня (включно), а подання документів до міської виборчої комісії для реєстрації кандидатами триватиме з 26 по 30 квітня (включно).

Як повідомлялося, вибори мера столиці та депутатів Київради відбуватимуться в один день з виборами президента України – 25 травня.

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути