chrome firefox opera safari iexplorer

Навколо Києва встановили дев'ять блокпостів з метою недопущення екстремістів до столиці

05 травня 2014 о 20:22

Міністерство внутрішніх справ України встановило дев'ять основних блокпостів на в'їздах до Києва для запобігання проїзду провокаторів.

Про це заявив заступник начальника ГУ МВС України в Києві Сергій Бойко на прес-конференції в понеділок, 5 травня, пише DT.UA.

«Ми посилили охорону громадського порядку на в'їздах до Києва. Блокпости виставлено з 28 квітня, перед 1 травня... Основних блокпостів дев'ять, але крім цих блокпостів є ще на невеликих вулицях, якими можна проїхати до Києва», — заявив Бойко.

За його словами, щонайменше шість працівників ДАІ на кожному блокпосту стежать за громадським порядком.

Бойко зазначив, що подібні дії відбуваються при повній взаємодії зі Службою безпеки України, Міністерством внутрішніх справ України, з радою сотників Майдану і з громадськими організаціями.

Бойко зазначив, що подібні заходи необхідні у зв'язку з наявністю інформації про прибуття до Києва групи диверсантів.

Правоохоронці в основному перевіряють автомобілі з номерами Російської Федерації та західних і південних регіонів України.

Бойко зазначив, що з моменту функціонування таких блокпостів вже виявлено спроби провезення до Києва травматичної зброї з вичерпаним терміном ліцензії на експлуатацію.

Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути