chrome firefox opera safari iexplorer

Дипломати закликали не вести переговори з Росією, а «душити» її санкціями

06 травня 2014 о 10:46

Експерти організації дипломатів «Майдан закордонних справ» рекомендують МЗС України зосередити усі наявні дипломатичні ресурси на подальшому залученні США та ЄС до посилення міжнародної ізоляції РФ, запровадження щодо неї більш жорстких санкцій, а також суттєвого збільшення допомоги Києву з боку міжнародної спільноти у посиленні обороноздатності держави, запровадженні ефективної боротьби з корупцією, досягненні макроекономічної стабільності.

Про це сказано в заяві організації щодо можливого проведення нової зустрічі у форматі Україна-ЄС-США-РФ у Женеві.

В заяві зазначено, що не зважаючи на те, що оприлюднена 17 квітня 2014 року за результатами зустрічі міністрів закордонних справ України, США, РФ та ЄС угода враховує усі вимоги Російської Федерації, остання не виконала жодного із взятих на себе зобов'язань.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути