chrome firefox opera safari iexplorer

Кращі українські грації виступлять на чемпіонаті Європи у Баку

11 червня 2014 о 14:20

З 13 по 15 червня у столиці Азербайджану Баку відбудеться 30-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики. Боротися за нагороди Старого світу від України делеговано 13 кращих грацій.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі НОК України.

«Програмою турніру передбачені виступи як дорослих „художниць“ (індивідуальний фінал у багатоборстві та вправи групових команд), так і змагання серед юніорок (фінали в окремих видах та командний залік). Усього у Баку буде розіграно дев'ять комплектів медалей», — зазначили у прес-службі.

Склад збірної України з художної гімнастики:

дорослі (індивідуальна першість) — Анна Різатдінова, Вікторія Мазур;

дорослі (групові змагання) — Євгенія Гомон, Олександра Грідасова, Світлана Прокопова, Валерія Гудим, Олександра Асланян, Дарія Сич;

юніорки — Валерія Ханіна, Яна Ярош, Марія Мулик, Діана Межерицька, Валерія Юзв'як.

Джерело: Укрінформ
Розділи: Спорт в Україні

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути