chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові стартує Міжнародний джазовий фестиваль

12 червня 2014 о 13:47

Сьогодні у Львові розпочинається щорічний джазовий фестиваль Alfa Jazz Fest, який триватиме до 15 червня, передає кореспондент УНН.

В центрі Львова три фестивальні сцени, на яких виступатимуть різні закордонні та українські виконавці.

Зокрема, на Головній сцені ім.Едді Рознена, що в парку культури ім.Б.Хмельницького, виступатимуть гурти з Америки. На Сцені на площі Ринок до фестивалю долучаться українські, угорські та французькі виконавці. І на останній — Сцені біля Палацу Потоцьких, гостей заходу розважатимуть німецькі, російські, грузинські та українські виконавці.

Також в рамках фесту відбудеться урочиста церемонія вручення щорічної Міжнародної музичної премії ім.Едді Рознена Alfa Jazz Fest Awards — однієї з найбільших музичних премій в джазовій музиці.

За традицією, ім'я переможця буде оголошено під час церемонії вручення премії.

Вхід на міські сцени фестивалю-вільний, а на головну цену фестивалю в парку культури ім.Б.Хмельницького-потрібно придбати квитки в партер, або безоплатно переглянути концерт на великому екрані в пікніковій зоні парку.

Нагадаємо, цьогоріч на Alfa Jazz Fest плануються виступи більше 100 музикантів з 12 країн світу. Долучаться до фестивалю і неджазові гурти, зокрема “Бумбокс”, який закриє фестиваль спеціально підготованою “навколоджазовою” програмою.

30 квітня

Інші дати
Народився Василь Шевчук
(1932, с. Бараші Житомирської обл. - 1999) - український письменник, автор поетичних збірок, повістей, історичних романів,  дилогії про Тараса Шевченка  "Син волі", переспіву "Слова про Ігорів похід".
Розгорнути
Народився Олександр Федоровський
(1885, м.Лебедин, Сумська область - 1939) - український геолог, палеонтолог. Автор розвідок та статей з геології та археології Харківщини.
Розгорнути
Народилася Олександра Єфименко
(1848, Росія – 1917) - український історик, етнограф. Перша жінка – доктор історії в Російській імперії. Автор праці «Історія українського народу».
Два кольори мої два кольори Оба на полотні, в душі моїй оба. Два кольори мої два кольори: Червоне то любов, а чорне то журба. (Дмитро Павличко).
Розгорнути