chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні у Маріуполі стартує міжнародний кінофестиваль «КіТи»

05 вересня 2014 о 09:48

Сьогодні у Маріуполі, у Палаці культури «Молодіжний» стартує міжнародний кінофестиваль «КіТи» спільно з ХVIII міжнародним фестивалем фільмів телерадіопрограм для дітей і юнацтва «Золотой цыпленок» («Золоте курча»).

Як повідомили УНІАН у прес-службі Маріупольської міської ради, кінофестиваль почнеться о 18.00 і пройде у рамках проекту міжнародного кінофоруму «Фестиваль фестивалів». 

Протягом ночі гостей чекають фільми молодих режисерів, арт-програма і майстер-класи. 

У неділю, 7 вересня, відбудеться підбиття підсумків і нагородження учасників.

Організаторами фестивалю виступили ГО «Айдами», міжнародна організація Сinemahall і ПК «Молодіжний» за підтримки Маріупольської міськради, управління у справах сім'ї і молоді Донецької обласної ради, Державного комітету телебачення і радіомовлення України, Державної служби кінематографії України, Національного союзу кінематографістів України, українського відділення «Славутич» Міжнародного фонду розвитку кіно і телебачення для дітей і юнацтва.

Джерело: УНІАН
Розділи: Новини культури

4 травня

Інші дати
Народилася Марія Тессейр-Донець
(1889, м. київ - 1974) - оперна співачка (колоратурне сопрано) і педагог, заслужений діяч мистецтв. Партії:Марильця, Панночка, Оксана ("Тарас Бульба", "Утоплена", "Різдвяна ніч" М. Лисенка), Розіна ("Севільський цирульник" Дж. Россіні) та ін.
Розгорнути
Народився Лео Сирота
(1885, м. Кам'янець-Подільський – 1965) – піаніст-віртуоз. В віці 11 років уже давав уроки учням і гастролював з концертами. Навчався та викладав в консерваторіях Києва та Львова. Основоположник школи фортепьянної музики Японії.
Розгорнути