chrome firefox opera safari iexplorer

Через снігопад столичне метро сьогодні працюватиме довше

05 лютого 2015 о 14:19

У зв'язку з погіршенням погодних умов сьогодні столичний метрополітен працюватиме на одну годину довше. Про це повідомляє прес-служба київської підземки.

«Ми розуміємо, що ситуація зараз позаштатна, і тому всім потрібно докласти максимум зусиль і скоординуватися, щоб кияни могли нормально дістатися до своїх будинків», — сказав начальник метрополітену Віктор Брагінський.

Сьогодні з ранку сильний снігопад паралізував рух у столиці, зафіксовано безліч ДТП. Багатьом мешканцям столиці довелося пішки добиратися до станцій метро через неможливість пересуватися наземним транспортом. ДАІ закликає автомобілістів утриматися сьогодні від поїздок на особистих автомобілях. Також в столицю тимчасово заборонений в'їзд великогабаритного транспорту.

Джерело: news.liga.net
Розділи: Суспільство

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути