chrome firefox opera safari iexplorer

3G спершу з'явиться у Києві, Львові та Одесі

25 лютого 2015 о 09:01

Генеральний директор мобільного оператора «МТС-Україна» Іван Золочевський прогнозує, що перші в Україні мережі зв'язки «третього покоління» — 3G — буде розгорнуто в найбільших містах — Києві, Львові і Одесі.

Про це він заявив у ході круглого столу у вівторок, передає Укрінформ.

«Насамперед, звичайно, стратегічним пріоритетом є Київ, тому що він має менше обмежень щодо конверсії, і тут зараз зосереджений сегмент публіки, який найбільш платить. Є і технічна можливість побудувати, і економічний інтерес оператора. Так само вільні для будівництва Львів і Одеса. Природно, ми насамперед будемо прагнути захопити за максимумом населення цих найбільших міст», — сказав Золочевський.

Водночас він зазначив, що на сьогодні існує ряд обмежень в Харкові, Запоріжжі і Дніпропетровську, пов'язаних з конверсією частот Міноборони.

Джерело: Gazeta.ua
Розділи: Суспільство

5 травня

Інші дати
Народився Сидір Воробкевич
(1836, м. Чернівці – 1903) – український письменник, композитор, музично-культурний діяч, православний священик, педагог.
«Мово рідна, слово рідне, Хто вас забуває, Той у грудях не серденько, Тільки камінь має. Як ту мову мож забути ? Котрою учила Нас всіх ненька говорити Ненька наша мила ?» (Сидір Воробкевич)
Розгорнути
Народився Юрій Липа
(1900, м. Полтава – 1944) - громадський діяч, письменник, історіософ, публіцист.
Розгорнути