chrome firefox opera safari iexplorer

Переселенці з Донбасу пройдуть тести на емоційний стан

01 березня 2015 о 09:39

Фонд «Ізоляція» проведе в Києві чергову зустріч переселенців з Донбасу. На заході під назвою «Тормозок Party» усі охочі зможуть пройти тести на актуальний емоційний стан.

Четверта за рахунком «Тормозок Party» в рамках проекту Donbass Studies відбудеться 28 лютого (початок о 16.00). Результати анонімних тестів на конфіденційних умовах стануть матеріалом для дослідження стану переселенців. Ті, хто не вважатиме за потрібне давати свої пройдені тести, зможуть залишити їх при собі.

Також в рамках «Тормозок Party» відбудеться показ документального фільму «Останній лімузин», який отримав головний приз фестивалю Docudays UA 2014 року. Стрічка розповідає про долю п'ятьох працівників знаменитого автозаводу ЗІЛ. Їх життя тісно пов'язане з історією підприємства, що перебуває у стані занепаду.

Джерело: cultprostir.ua
Розділи: Суспільство

6 травня

Інші дати
Народився Лев Каплан
(1899, м. Могилів-Подільський - 1972) - український художник, графік реалістичного напряму. Автор числених плакатів, ілюстрацій до книжок, карикатур.
"Художник - гармонізатор суспільства, його душа, так само, як і поет, духовний провідник, людина, котра об'єднує націю." (Лариса Дем'янишина)
Розгорнути
1686 — між Росією і Річчю Посполитою було підписано угоду, названу — «Вічним миром».
Сусідні держави в черговий раз між собою ділили українські землі. Підписана угода підтверджувала умови Андрусівського перемир'я 1667 р. Він закріпив за Росією Смоленськ з околицями, Лівобережну Україну з Києвом, Запоріжжя і Сіверську землю з Черніговом і Стародубом. "Вічний мир" 1686 р. насправді був початком анексії українських територій.
«Для всіх ти мертва і смішна, Для всіх ти бідна і нещасна, Моя Україно прекрасна, Пісень і волі сторона» (Олександр Олесь)
Розгорнути