chrome firefox opera safari iexplorer

Плату за тепло розподілять на 12 місяців

04 березня 2015 о 15:36

Підприємства теплової комунальної енергетики стягуватимуть плату за тепло протягом 12 місяців, а не лише під час опалювального сезону.

Про це журналістам в Кабміні сказав голова Національної комісії регулювання енергетики та комунальних послуг України (НКРЕКП) Дмитро Вовк, передає кореспондент УНН.

Він зазначив, що прогнозна ціна буде рівномірно розподілятися на всі 12 місяців, а за підсумками року відбуватиметься коригування платежів.

«Протягом 12 місяців. Повертаємося до старої системи», — сказав Д.Вовк.

Нагадаємо, Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг ухвалила рішення підвищити тариф на тепло для населення на 72% — до 537,2 грн за Гкал.

А Кабінет Міністрів України на місяць подовжив опалювальний сезон, установивши нові його терміни - з 1 жовтня до 30 квітня.

Розділи: Суспільство

7 травня

Інші дати
Петро Чайковський
1840 –  російський композитор, диригент, музично-громадський діяч. Мав українське коріння. В Україні написав понад 30 творів.
Розгорнути
Народився Микола Кащенко
(1855, с.Веселе, Запорізька область – 1935) - український біолог, ембріолог, селекціонер, один із перших українських академіків, засновник акліматизаційних садів у Томську і Києві. Разом з В.О.Караваєвим створив зоологічний музей і був його першим директором.
Тиха місячна ніч над принишклим селом Оповила біленькі оселі. Лиш пустун-вітерець над люстерком-ставком В срібних хвилях гойда каруселі. Продерчав десь деркач у заплавах ріки, На хвилину сполохавши тишу, Очерет з осокою про щось гомінкий Тихо шепче і чубом колише. Запізнілий туман, мов отара овець, Суне попаски вбрід понад лугом. Замаячив ледь-ледь вдалині острівець Й непомітно сховався за пругом. (Віктор Геращенко)
Розгорнути