chrome firefox opera safari iexplorer

Стартує конкурс на кращий логотип НСК «Олімпійський»

29 березня 2011 о 18:05

31 березня 2011 року об 11:00 в приміщенні прес-центру «Україна-2012» відбудеться прес-конференція з нагоди старту Всеукраїнського конкурсу на кращий логотип Національного спортивного комплексу «Олімпійський».

Як повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012», з 21 по 27 квітня шляхом голосування Інтернет-користувачів на сайті буде обрано 6 найкращих робіт. Переможця буде обрано рішенням авторитетного  журі.

Конкурс триватиме до 28 квітня 2011 року і закінчиться урочистим врученням переможцю призу та запрошення на відкриття НСК «Олімпійський».

Детальні умови конкурсу будуть озвучені під час прес-конференції.

Свою участь у заході підтвердили члени журі: Володимир Генінсон, операційний директор НСК «Олімпійський», Сергій Бубка, президент Національного олімпійського комітету, Леонід Буряк, відомий футболіст, заслужений тренер України, Валерій Сушкевич, президент Національного комітету спорту інвалідів України, Віталій Шості, завідуючий кафедрою графічного дизайну Національної академії образотворчого мистецтва України, Сергій Демидов, екс-директор НСК «Олімпійський», Ігор Гайдай, фотохудожник, Міка Ньютон – співачка, представник України на Євробаченні.

28 квітня

Інші дати
Народився Микола Івасюк
(1865, с.Заставна Чернівецька область - 1937) – український художник. Автор картин «В'їзд Богдана Хмельницького до Києва», «Богдан Хмельницький під Зборовом», «Битва під Хотином», «Іван Богун у бою під Берестечком».
Ах, не смійтеся ви наді мною, - Не для вас я Вкраїну люблю ! Не для вас виливаю ці сльози з журбою, Що ніхто їх не бачить нічною добою, Коли довго від думок не сплю. Хіба можете ви зрозуміти, Як її я кохаю, люблю ? Та коли б не вона, то для чого б і жити ? Але що… що вам, бідним, про це говорити… Чи ви любите матір свою ? (Павло Тичина)
Розгорнути
Народився Георгій Вороний
(1868, с. Журавка Чернігівська область – 1908) – російський математик українського походження. На його честь названі діаграми Вороного, що застосовуються у інформатиці.
Розгорнути