chrome firefox opera safari iexplorer

«Українські отамани» вдруге «відірвали» хвости китайським «драконам»

21 березня 2015 о 11:00

Боксерський клуб «Українські отамани» розгромили «Китайських драконів» у матчі 10-го туру Всесвітньої серії боксу (WSB) — 4:1. Азат Усеналієв поклав початок погроми суперника із Піднебесної. У другому бою вечора Олег Прудкий програв міцному Шан Джуну, якому дозволив добряче «поколотити» себе. Та після цієї невдачі, наші хлопці — троє українців, — здобули впевнені перемоги. Приємно було дивитися на дії в ринзі Олега Зубенка, який просто «запалював» Палац спорту своїми потужними ударами у суперника. А найбільше кайфу вболівальники отримали від бою Олександра Хижняка. 19-річний «отаман» впевнено, не побоюсь цього слова, відгамселив Ші Гуоджуна. Зал ревонув оваціями та вигуками «Молодець» і «Слава Україні!».А на «десерт» 

Ігор Шевадзуцький, який переважив свого суперника на 30 кілограм, переміг технічним нокаутом у 4 раунді. Лікар оглянув Вонг Жибао, після чого китайці відмовилися продовжувати бій. Душевним моментом вечора боксу стало нагородження українських бійців від клубу «Українські отамани». Нашим захисникам хлопці підписали національні прапори, а один із них було вручено на ринзі. Публіка стоячи привітала бійців, які прийшли підтримати команду. Зазначимо, що це друга перемога «отаманів» над «драконами». У матчі 3-го туру наша комаанда перемогла китайців у Піднебесній з рахунком 3:2.

Джерело: про спорт
Розділи: Спорт в Україні

8 вересня

Інші дати
8 вересня відзначають:
  • День танкіста.
  • День працівників газової, нафтової та нафтопереробної промисловості України.
  • День пам’яті жертв фашизму.
  • Міжнародний день солідарності журналістів.
  • Міжнародний день грамотності.
Розгорнути
Олександр Івахненко
1931 – український художник, заслужений діяч мистецтв України. Автор перших поштових марок незалежної України.
Розгорнути
Народилася Наталія Ужвій
(1898 – 1986), українська акторка театру та кіно. Народна артистка СРСР, лауреат Державної премії ім.Т.Шевченка. В її репертуарі близько 213 ролей у театрі та 20 у кінофільмах («Назар Стодоля», «Кармелюк», «Тарас Шевченко», «Украдене щастя», «Українська рапсодія»).
Розгорнути