chrome firefox opera safari iexplorer

Стартував проект патріотичної соціальної реклами "Любимо Київ – Шануємо Україну! ". ФОТО

16 квітня 2015 о 11:02

Фонд Миколи Томенка «Рідна країна» розпочав проект патріотичної соціальної реклами.

Так, від сьогоднішнього дня у Києві з’явилися білборди з гаслами «Любимо Київ – Шануємо Україну!». На фоні – зображення переможців акції «7 чудес Києва».

image001

image001

«Сучасний український патріотизм визначається не лише за ознаками спілкування рідною мовою чи любов’ю до певних культурних цінностей, а насамперед — як мислення з повагою до країни і з любов’ю до малої батьківщини. Не може бути абстрактної любові до України як держави без малої батьківщини в серці. Тому ми і акцентуємо на тому, що любимо Київ і шануємо Україну», — сказав ініціатор проекту, засновник Фонду «Рідна країна» Микола Томенко.

image001

image001

Він також повідомив, що незабаром цей проект матиме продовження в інших областях України, зокрема, на Черкащині, Хмельниччині та Херсонщині. Там, за аналогією, розміщуватимуться білборди «Любимо Черкащину – Шануємо Україну!», «Любимо Хмельниччину – Шануємо Україну!», «Любимо Херсонщину – Шануємо Україну!».

«Рідна країна»

17 квітня

Інші дати
Григорій Давиденко
1921 – льотчик, учасник Другої світової війни, Герой Радянського Союзу. Здійснив 215 бойових вильотів, провів 13 повітряних боїв.
Розгорнути
Народився Микита Хрущов
(1894, с. Калинівка, Росія - 1971) – радянський державний діяч, керівник Комуністичної партії УРСР (1938 – 1947), перший секретар КПРС (1953—1964).
Цвіте терен, цвіте терен, А цвіт опадає. Хто в любові не знається - Той горя не знає. (Українська народна пісня)
Розгорнути