chrome firefox opera safari iexplorer

Парламент зобов’язаний контролювати розслідування «справи Шеремета»

12 травня 2017 о 15:08

На цьому наголосив лідер Громадського руху «Рідна країна», Голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації у 2002—2005 та 2012—2014 рр. Микола Томенко, оцінюючи на прохання журналістів у Хмельницьку оприлюднений фільм-розслідування вбивства Павла Шеремета.

«В цій ситуації – принаймні два очевидні висновки: по-перше, вкотре підтвердилась кричуща непрофесійність очільників української поліції та правоохоронних органів загалом. А другий висновок полягає в тому, що розслідування такого роду справ можливе лише при пильному парламентському та громадському контролі», – вважає Микола Томенко.

У зв’язку з цим, він зауважив, що для нього абсолютно очевидно: щонайменше на наступному тижні Комітет ВР з питань свободи слова та інформаційної політики мусив би заслухати інформацію правоохоронних органів, що ведуть розслідування у «справі Шеремета», а також фігурантів і авторів фільму для з’ясування реальних обставин вбивства відомого журналіста.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути