chrome firefox opera safari iexplorer

Обсяг реклами у кінотеатрах збільшиться на 20%, — експерт

10 лютого 2011 о 10:58

У 2011 році рекламодавці розмістять в українських кінотеатрах на 20% більше реклами, прогнозує генеральний директор «Кіномедіа Адвертайзінг» Олесь Маляревич.

Як розповів рекламник виданню «МедіаБізнес», зростання відбувається за рахунок збільшення кількості рекламодавців і появи нових кінотеатрів. А в гривневому еквіваленті ринок цілком відновився і повернувся до докризових обсягів ще у 2010 році. 

Найактивнішими рекламодавцями за підсумками 2010 року стали телеком і зв'язок, плюс автомобільна галузь: МТС, Nokia і Укравто. 

Середній бюджет рекламної кампанії, яка йде протягом місяця в кінотеатрах міст-мільйонників України, зараз становить 300 тис грн. 

Маляревич також наголосив, що після появи в кінотеатрах 3D реклами рекламуватися в кінотеатральних мережах стали і ті, хто раніше цього не робив у кіно, — Peugeot, Philips, Конті, Sаmsung і Yandex. Як повідомив експерт, бюджет компанії, з якою зайшов Yandex, склав 700 тис грн. 

Нагадаємо, за даними ВРК, у 2010 році обсяг реклами в кінотеатрах України склав 40 млн грн.

27 квітня

Інші дати
Народився Олександр Беретті
(1816, м.Петербург, Росія – 1895) – український та російський архітектор, син Вікентія Беретті. Участник проектування Володимирського собору в Києві. За проектами Олександра Беретті збудовано 23 будівлі в ряді міст України. За проектами його батька Вікентія Беретті (14.06.1781 – 1842) в Києві збудовані будівлі Київського університету, обсерваторії і інституту благородних дівиць (нині Жовтневий палац).
Зелена піна лісу молодого Дрімотно плеще, як на морі шум. Блакитні тіні впали на дорогу, Заворожили мудрі бджоли ум. Стоять дуби замислено і строго. Тут — перейшовши молодий самум — Собі поставлю келію убогу, Щільник пахучий для останніх дум. (Максим Рильський)
Розгорнути