chrome firefox opera safari iexplorer

Через місяць відкриється оновлений Палац спорту

14 березня 2011 о 13:50

На його реконструкцію витратили 96 мільйонів гривень, пише назета «Сегодня». Глядачів чекають нові сидіння в кольорах національного прапора, відео-табло у формі куба й електронні турнікети в повний ріст.

А от туалети в Палаці спорту ремонтувати не стали, оскільки вони, на думку керівництва Палацу, знаходяться в гарному стані. Не торкнулися зміни і системи трансформації сцени — як і раніше, один глядацький сектор під час матчів буде у формі крісел, а під час концертів трибуни перевернуть і установлять сцену.

Якщо не вважати двох дрібних ремонтів, із дня відкриття в 1960 році в Палаці спорту практично нічого не змінювали. Можливо, Палац спорту так і залишився б в убогому стані, якби не рішення Міжнародної федерації хокею овірити Києву право прийняти ЧС з хокею-2011 серед юніорів. Турнір стартує 17 квітня.

Після чемпіонату світу з хокею Палац спорту, як і раніше, буде приймати спортивні заходи, концерти і різні виставки. Правда, передбачається, що плата після ремонту виросте. Але не для усіх.

Для спортивних заходів вона навіть зменшиться. Якщо раніше один день обходився організаторові спортивного змагання в 63 тис. грн., то тепер на 3 тис. менше. А от організаторам концертів доведеться платити на 15-20 тис. грн. більше, ніж до ремонту.