chrome firefox opera safari iexplorer

Українку запросили виступити на «Шоу Опри Уінфрі»

03 квітня 2011 о 00:25

Таку пропозицію переможниця телепроекту СТБ «Україна має талант» Ксенія Симонова отримала в Сіднеї, звідки повернулася кілька тижнів тому.

Нагадаємо, 26-річна Ксенія Сімонова із Євпаторії займається пісочною анімацією. Її картини з вулканічного піску завоювали серця і симпатії мільйонів людей не лише в Україні, а і за її межами.

До Австралії Ксенія Симонова їздила на гала-концерт симфонічного оркестру «Youtube 2011», де виступила із запаморочливим успіхом. Прийняти участь у цьому грандіозному шоу кримчанку особисто покликав арт-директор «Youtube» пан Кріс де Чезаре.

У Чикаго на знамените шоу Опрі Уінфрі Ксенія має поїхати вже у травні. Там вона зніметься у одній із завершальних телепередач знаменитого шоу. Адже, як відомо, воно закриється всередині цього року.

За матеріалами «Событий»

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути