chrome firefox opera safari iexplorer

На Львівщині оновлять стежку Івана Франка

09 червня 2011 о 09:03

На кошти, які цьогоріч виділила на потреби Яворівського національного природного парку Львівська обласна рада – 250 тисяч гривень — буде оновлено стежку Івана Франка, зокрема замінено деякі старі дерев'яні фігури. Також буде впорядковано територію довкола Крехівського монастиря.

Про це розповів директор Яворівського національного природного парку Михайло Біляк під час виїзного засідання постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради, повідомили в прес-службі облради.

Члени депутатської екологічної комісії поспілкувалися з науковцями, які працюють на території парку. Довідалися, що у тутешніх місцях росте 20 видів червонокнижних рослин, які перебувають під охороною.

Нагадаємо, що виїзні засідання, під час яких депутати мають можливість безпосередньо оглянути той чи інший об'єкт, стали традиційними у роботі екологічної комісії.

 

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути