chrome firefox opera safari iexplorer

«Укрзалізниця» оголосила конкурс на назву швидкісних поїздів

22 червня 2011 о 13:59

«Укрзалізниця» оголосила конкурс на назву швидкісних поїздів виробництва "Hyundai ROTEM», а також на оригінальну назву підприємства швидкісного руху, яке планується створити в «Укрзалізниці», і його логотипу (фірмового знаку).

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник гендиректора «Укрзалізниці» Леонід Лобойко.

За його словами, назва і логотип мають асоціюватися із залізничним транспортом, державою Україна і швидкісним рухом. «Щоб назва відповідала нашому профілю, нашому життю, нашій дійсності», — сказав Л.Лобойко.

Конкурс триватиме 1 місяць — з 23 червня по 23 липня ц.р.

Кожен учасник може подати необмежену кількість варіантів назв компанії, поїздів і ескізів логотипів, які слід направляти на електронну адресу: euro2012@uz.gov.ua або за адресою: вул. Тверська, 5, м. Київ-150, МПС 03680 з позначкою «На конкурс».

Переможців чекає нагорода у розмірі 10 тис. грн. за кожною номінацією і запрошення на презентацію відкриття швидкісного руху міжрегіональних поїздів «Hyundai», які курсуватимуть на маршрутах Київ-Харків, Київ-Львів і Київ-Донецьк.

«Створено комісію, яку я очолив і яка визначить переможців у кожній номінації», — сказав Л.Лобойко. За його словами, коло учасників конкурсу також нічим не обмежене.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути