chrome firefox opera safari iexplorer

Книгарню «Сяйво» повернули під контроль київської мерії

26 серпня 2011 о 20:30

Сьогодні до книжкового магазину Сяйво, який увесь цей час простояв із завареними вікнами і дверима, і який повернули місту за рішенням суду, вперше змогли потрапити представники КМДА.

Як повідомили у Штабі оборони Києва, у планах міської адміністрації не лише якнайшвидше відновити його роботу, але і забрати приміщення магазину з балансу Шевченківського району.

Нагадаємо, що раніше міська влада обіцяла відновити роботу магазину вже цієї осені.

Як повідомлялося, 17 травня, Господарський суд міста Києва за позовом ТОВ Книжковий магазин Сяйво прийняв рішення в інтересах територіальної общини міста і повернув приміщення магазину в комунальну власність.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути