chrome firefox opera safari iexplorer

Розпочалось громадське обговорення концепції національної стратегії соціальної відповідальності бізнесу в Україні

20 серпня 2011 о 18:36

Мережа Глобального Договору ООН в Україні та Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності (КСВ)» розпочинають процес громадського обговорення проекту «Концепції національної стратегії соціальної відповідальності бізнесу (СВБ) в Україні до 2015 року».

На сайтах Глобального Договору ООН в Україні (www.globalcompact.org.ua) й Центру «Розвиток КСВ» (www.csr-ukraine.org) розміщено проект документу «Концепція національної стратегії соціальної відповідальності бізнесу в Україні» для громадського обговорення. Проект документу був створений в рамках роботи Консультативної ради з розробки проекту Національної концепції розвитку соціальної відповідальності бізнесу.

Прийняття документу «Концепція національної стратегії розвитку соціальної відповідальності бізнесу (СВБ) в Україні» створить підґрунтя (комплекс норм, правил, окремих організаційних механізмів) та сприятливих умов для інтеграції СВБ у діяльність компаній задля сталого розвитку України, зростання суспільного добробуту та вирішення питань, визначених у національних програмних документах.

Зауваження та пропозиції від комерційних та некомерційних організацій прийматимуться мережею Глобального договору ООН в Україні та Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» до 20 вересня. У вересні також буде проведено зустрічі-обговорення з представниками різних груп заінтересованих сторін (університетами, ЗМІ, неурядовими організаціями, компаніями й органами державної влади).

Прохання надсилати всі зауваження та пропозиції Дмитру Кабі, аналітику Центру «Розвиток КСВ» на адресу: dk@csr-ukraine.org або факсом (044) 280 11 47.

______________________________________________________________________________________________________________________
Про мережу Глобального Договору ООН в Україні: 
Глобальний договір – найбільша ініціатива у світі для розвитку відповідального корпоративного громадянства. Мережа Глобального договору (ГД) в Україні розпочала своє існування у 2006 році, об’єднавши 34 компанії та організації. З того часу українська мережа розширилась до більше 180 членів і продовжує збільшуватись. Місією мережі Глобального договору в Україні є просування корпоративної соціальної відповідальності в Україні та поступ членів мережі у реалізації 10 принципів ГД через навчання, діалог, партнерство. Більше про мережу Глобального договору в Україні: http://www.globalcompact.org.ua/ua

Про Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності»: провідна експертна організація з КСВ в Україні, член Організаційного комітету Глобального договору ООН (2010—2011), Організаційний стейкхолдер GRI, національний партнер CSR Europe (Брюссель). Організація об’єднує 21 компанію України. Центр надає консультації з питань розробки стратегії, програм та комунікацій з КСВ, проведення моніторингу та оцінки ефективності проектів, підготовки і верифікації нефінансової звітності. Діяльність Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності в Україні» щодо національної стратегії з КСВ здійснюється в рамках Проекту UNITER “Об’єднуймося заради реформ”, що реалізується PACT, Inc за підтримки USAID. Детальніше про організацію — www.csr-ukraine.org

Додала прес-служба Центру «Розвиток КСВ»

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути