chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні виші оприлюднять списки зарахованих на бюджет вступників

10 серпня 2011 о 11:01

Сьогодні, 10-го серпня, вищі навчальні заклади України повинні оприлюднити списки зарахованих вступників за державним замовленням.

Відповідно до Умов прийому до ВНЗ України, зарахування вступників здійснюється на основі базової та повної загальної середньої освіти на денну форму навчання: за державним замовленням не пізніше 10-го серпня; за кошти фізичних та юридичних осіб – після зарахування на місця державного замовлення відповідного напряму (спеціальності), але не пізніше 25-го серпня.

Зарахування вступників-бюджетників до вишів проходило у три етапи. Перший рейтинговий список вступників оприлюднили 1-го серпня, другий – оновлені списки були оприлюднені 6-го серпня, і сьогодні завершено третій етап.

19 березня

Інші дати
Народився Максим Рильський
(1895, м. Київ – 1964) – український поет, перекладач, публіцист, громадський діяч.
Прислухайтесь, як океан співає — Народ говорить. І любов, і гнів У тому гомоні морськім. Немає Мудріших, ніж народ, учителів; У нього кожне слово — це перлина, Це праця, це натхнення, це людина. Не бійтесь заглядати у словник: Це пишний яр, а не сумне провалля» (Максим Рильський)
Розгорнути
Народився Марко Вороний
1904 – український поет, театрознавець, перекладач. Переклав українською мовою «Інтернаціонал», «Марсельєзу», «Варшав’янку», багато творів західноєвропейської класики. Автор книг для дітей, збірки віршів «Форвард». Син Миколи Вороного. Репресований.
Розгорнути