chrome firefox opera safari iexplorer

“Щире серце” продовжує роботу

19 вересня 2011 о 22:11

Нарешті відновились поїздки «Щирого серця» після літніх канікул.

Ця поїздка була такою ж хвилюючою та довгоочікуваною наче перша поїздка 1,5 роки тому. За це літо відбулось багато подій в житті «Доброго серця».

З частини будівлі зробили дитячий садочок, частину майданчика також відібрали у дітей. Частина майданчика для садочка – об лаштована новими гойдалками, зробили яскравою кольоровою таким, яким має бути дитинство, а друга частина майданчика, яка належить дитячому будинку залишається без ігрової зони та неприбраною, нікому не потрібною, так як дітки в сиротинці.

На даний момент в сиротинці є 28 діток (до канікул була 31 дитина). Двоє дівчаток поступили в районний кулінарний коледж, а також Славчика та найменшого Олежика всиновили в сім’ї. Ми дуже раді, що діти знайшли свої сім’ї і бажаємо їм дбайливих батьків та нового світлого життя!

Також дитячий колектив поповнився новим членом. Чотирнадцяти річний Степанчик вливається в нове середовище, з великим бажанням вивчає український алфавіт (до того дитина жодного разу не була в школі).

Користуючись гарною погодою, ми провели цей сонячний день на стадіоні. Після веселих виснажливих спортивних ігор, влаштували відпочинок на природі, приготувавши дітям вітамінний пікнік.

Традиційно день закінчився побажаннями дітей, щоб ми швидше приїхали до них знову та «іскоркою», що символізує любов, дружбу, єдність.

З початку нового навчального року ми продовжуємо нашу боротьбу за краще майбутнє для цих дітей!

Новину додав zentr.org

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути