chrome firefox opera safari iexplorer

У Черкасах обмежили продаж алкоголю

29 вересня 2011 о 20:18

Депутати Черкаської міськради прийняли рішення щодо заборони продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів в закладах торгівлі, на території парків і скверів з 22:00 до 08:00 години, повної заборони на території пляжів, в закладах, де надаються платні послуги доступу до мережі інтернет.

Також депутати прийняли рішення визнати невизначеними для торгівлі пивом, алкогольними і слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами місця торгівлі облаштовані в тимчасових спорудах загальною площею менше 30 квадратних метрів (цей пункт вступає в силу з 1 січня 2012 року).

За відповідне рішення проголосував 31 депутат з 42-х присутніх в залі. Голосування проходило в поіменному режимі. Цьому передували палкі дебати, повідомляє «Прочерк».

Крім того, до цього депутати вже були проголосували за обмеження продажу алкоголю, але одразу ж проголосували за відміну результатів голосування. Та повторне – поіменне – голосування не змінило результату.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути