chrome firefox opera safari iexplorer

У столиці заборонили продаж алкоголю у нічний час

25 квітня 2012 о 10:51

Столичні магазини за власною ініціативою почали масово відмовлятись від продажу алкоголю після 22:00. Як пояснюють касири торгових точок, продаж алкоголю в нічний час в Києві заборонили.

Інші ж кажуть, що це метод боротьби з тими, хто купує вночі спиртні напої та розпивають прямо перед входом в магазин, пише «Сегодня».

Зі свого боку голова комісії Київради з гуманітарної політики Алла Шлапак запевнила, що ніяких рішень, що забороняють торгівлю спиртним після десятої вечора, ще не було.

«Наша комісія пропонувала проект про обмеження продажу алкогольних напоїв у магазинах з 22:00 до 8:00, але поки відповідні рішення не приймалися.

Проект доопрацьовується управлінням торгівлі КМДА, і планується, що буде винесений на розгляд Київради вже в травні», — сказала Шлапак. Варто зазначити, що з юридичної точки зору, магазини зобов'язані продати його покупцеві.

Джерело: ТСН
Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути