chrome firefox opera safari iexplorer

Українці стали більше подорожувати по своїй країні

28 вересня 2011 о 13:35

Українські туристи стали проявляти більший інтерес до подорожей Україною.

Про це повідомив заступник голови Всеукраїнської асоціації туристичних операторів Україні Віктор Зінченко на прес-конференції.

За його словами, найбільшу популярність придбали так звані «уїкенд-тури», розраховані на 2-3 дні. «Зараз намітилася позитивна тенденція на внутрішніх туристичних маршрутах, — сказав В. Зінченко, — наші люди зрозуміли, що можна прекрасно провести час у вихідні, подорожуючи на короткі відстані, тобто по країні. По-перше, це цікавіше, ніж сидіти вдома біля телевізора, а по-друге, такі подорожі малобюджетні для сім`ї і їх легше спланувати всього за кілька днів».

В. Зінченко розповів, що кияни, зокрема, охоче подорожують в Чернігів, Переяслав-Хмельницький, Полтаву, Житомир, Вінницю, Канів, Умань та інші міста. А також висловив думку, що попит на такі короткі подорожі буде збільшуватися.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути