chrome firefox opera safari iexplorer

Влада розпродасть Андріївський узвіз?

30 вересня 2011 о 10:18

У Києві з молотка можуть піти майже всі об’єкти комунальної власності на Андріївському узвозі.

Про це пише «Український тиждень» з посиланням на відповідь Подільської райдержадміністрації на запит видання.

Так, Подільська РДА надала інформацію, що на сьогодні з 38 номерних будинків лише 20 у комунальній власності, з них 10 не мають договорів оренди.

«Тобто відсутня жодна перешкода для їх продажу в найближчому майбутньому», відзначає видання.

Подейкують, що на узвозі вже мають власність компанії, дотичні до Ріната Ахметова, Петра Ющенка, брата екс-президента Віктора Ющенка, та Михайла Табачника, брата міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

«Але якщо інформація про згаданих вище діячів поки що циркулює на рівні чуток, то зацікавленість Андріївським скандально відомих гравців київського будівельного ринку вже не викликає жодних сумнівів», пише видання.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути