chrome firefox opera safari iexplorer

Держава замовила ВНЗ менеджерів муніципального управління

30 листопада 2011 о 13:26

Міністерство освіти та науки разом з Міністерством регіонального розвитку планує увести цього року державне замовлення на менеджерів муніципального управління.

Про це заявив міністр регіонального розвитку Анатолій Близнюк, повідомив кореспондент Gazeta.ua.

«З часів СРСР у нас не готували фахівців з цих питань. Зараз ми з Табачником домовились, що ми у вищих навчальних закладах введемо держзамовлення на менеджерів державного управління», — розповів Близнюк.

За словами міністра, на цій спеціальності вивчатимуть комунальне господарство держави, системи життєзабезпечення держави, міста, водопостачання та теплопостачання та іншу інфраструктуру комунального господарства, юридичні дисципліни, економіку.

«Для цього окремо буде розроблено програму. Таких фахівців ми почнемо готувати з цього року», — сказав Близнюк.

18 квітня

Інші дати
Народився Микола Сумцов
(1854, м. Петербург, Росія - 1922) - український фольклорист, етнограф, літературознавець та громадський діяч. Один з фундаторів Харківської громадської книгозбірні (1886).
Розгорнути
Народилася Уляна Кравченко (Юлія Шнайдер)
(1860, м. Миколаїв Львівська область – 1947) - українська письменниця, активістка українського жіночого руху. Автор повісті «Хризантеми» та багатьох збірок віршів.
Розгорнути
Народився В’ячеслав Липинський
(1882, с.Затурці Волинська область – 1931) - український політичний діяч польського походження, історик, соціолог, публіцист, теоретик українського консерватизму.
«Державу Українську може здійснити наша любов до неї, а не ненависть до її ворогів» (В’ячеслав Липинський)
Розгорнути