chrome firefox opera safari iexplorer

МЗС закликає українців поки не їхати до Єгипту

23 листопада 2011 о 07:44

В Україні із занепокоєнням сприйняли інформацію про масові акції протесту у Єгипті.

Про це повідомив на брифінгу речник МЗС Олександр Дикусаров. Крім того, він також зауважив, що рекомендації МЗС не відвідувати Каїр, Александрію та Суець поки що зберігаються, передає кореспондент УНН.

«В Україні із занепокоєнням сприйняли інформацію про масові акції протесту єгипетського населення, які останнім часом відбуваються в Каїрі, Александрії, Суеці, а також інших містах Єгипту», — сказав О.Дикусаров.

Речник наголосив, що Україна закликає усі сторони виявляти максимальну стриманість та усіляко утримуватись від насильства, оскільки єдиним шляхом вирішення існуючих у Єгипті проблем є діалог.

Він також повідомив, що українські туристи не постраждали внаслідок масових акцій протесту в Єгипті.

«Функціонування курортів відбувається без якихось форс мажорних обставин», — наголосив дипломат.

Він також повідомив, що рекомендація МЗС не відвідувати Каїр, Александрію та Суець поки що зберігається.

29 березня

Інші дати
Марія Вольвач
1841 – українська поетеса, письменниця, громадсько-культурна діячка.
Розгорнути
Народилася Марійка Підгірянка
1891 – Марійка Підгірянка (Марія Ленерт-Домбровська) – українська поетеса, педагог. Авторка збірки поезій «Відгуки душі», поеми «Мати-страдниця», книжок для дітей «Вертеп», «Святий Миколай на Підкарпатській Русі», «Малий Василько», «Кравчиня Маруся», «Юркова мандрівка», «Зайчик і Лисичка», байок, казок, пісень, загадок.
«Спіть, діточки, спіть, Віченька стуліть ! Дрібен дощик стукотить, Вікнам казку гомонить… Дрібен дощик пада там, А тут тихо, тепло нам. При матусі рідненькій, У світличці чистенькій. Спіть, діточки, спіть. Віченька стуліть» (Марійка Підгірянка)
Розгорнути