chrome firefox opera safari iexplorer

Побачив світ унікальний фільм про історичну реконструкцію Середньовіччя

06 листопада 2011 о 22:34

«Асоціація історичних реконструкторів Середньовіччя» створила унікальний фільм про світовий рух історичної реконструкції Середньовіччя. В основу фільму покладено відеоматеріал, знятий на Чемпіонаті світу з історичного середньовічного бою «Битва націй».

Про це «Рідній країні» повідомили організатори проекту.

8-серійний фільм зроблений у форматі «РЕАЛІТІ-ТБ», сюжет побудований на спортивних повноконтактних боях у трьох номінаціях між найсильнішими збірними світу.

У фільмі можна побачити справжні лицарські баталії та колорит епохи. Оцінити техніку історичного середньовічного бою можна буде у номінації «Поєдинок», а спритність кожного спортсмена та рівень командної підготовки — в номінації «5×5». А масові бугурти «21×21» неодмінно викличуть нестримний захват та привернуть увагу справжнім видовищем та динамікою.

Бої та стрілкові турніри відбувалися у справжньому середньовічному антуражі на тлі стародавньої фортеці. Бійці жили у військовому таборі, працювала польова кухня, дійство супроводжувалися виступами фолькових та етно-рокових колективів, феєрверками та файер-шоу; проводилися майстер-класи з середньовічних танців та з виготовлення автентичної зброї.

Фільм буде транслюватися на ТБ-каналах, а також на інтернет-ресурсах Європи та Америки. Трансляцію серіалу в Україні можна подивитися на Першому національному каналі.

Всі серії фільму також можна переглянути на офіційному сайті проекту «Битва націй» www.bnfest.com.ua.