chrome firefox opera safari iexplorer

Студенти пройдуть парадом по Хрещатику

14 листопада 2011 о 11:25

Цього тижня увага столичної влади буде прикута до питань молодіжної політики, адже міжнародна студентська громадськість незабаром відзначатиме День студента. З цієї нагоди у суботу, 19 листопада, на вулиці Хрещатик відбудеться студентський парад. Про це УНН повідомили у прес-службі КМДА.

Студентів останніх курсів Національного медичного університету імені О.О. Богомольця запросять на зустріч з начальником Головного управління охорони здоров’я Віталієм Мохорєвим. Говоритимуть медики про перспективи співпраці міської влади і випускників вищого медичного навчального закладу.

Проблеми представників молоді кризових категорій обговорюватимуть під час Форуму громадських організацій, що здійснюють соціальну роботу з дітьми та молоддю, які живуть і працюють на вулиці. Форум відбудеться за підтримки столичної влади 17 листопада. У цей же день у Києві пройде Форум делегатів дитячих прав «Ми прагнемо бути почутими» з нагоди Міжнародного дня спільних дій.

Запросять студентів і до обговорення проекту Стратегії розвитку Києва до 2025 року під час Міжнародного інноваційного форуму, що відбудеться у середу, 16 листопада.

Урочисті зустрічі зі студентськими активами цього тижня проведуть і голови районних у м. Києві державних адміністрацій.

23 квітня

Інші дати
Народився Василь Земляк (Вацик)
(1923, - с. Конюшівка Вінницької обл. - 1977) - український письменник, видавець, кіносценарист.  Найбільше визнання здобула дилогія "Лебедина зграя" (фільм "Вавилон - ХХ") і "Зелені млини".
Розгорнути
Народився Григорій Тютюнник
(1920, с.Шипівка Полтавська область – 1961) - український письменник. Автор роману «Вир».
«Кажуть, що дуже мудрий чоловік оту всю техніку військову видумав. А я мислю так, що якби найшовся такий, що все оте попалив, той був би наймудріший...» (Григорій Тютюнник
Розгорнути
Народився Іван Шмальгаузен
(1884, м. Київ - 1963) - біолог. Всесвітньо відомий теоретик еволюційного вчення XX ст.
Розгорнути