chrome firefox opera safari iexplorer

На фестивалі родинної творчості Білоножкiв співали не лише родини

13 грудня 2011 о 14:37

У Національному палаці «Україна» водинадцяте відзвучав Міжнародний фестиваль «Мелодія двох сердець» Віталія і Світлани Білоножкiв. За заявленим багато років тому сценарієм, під час концерту одна одну змінювали зіркові родини. Проте інколи й не зовсім зіркові, й далеко не родини, пише «Україна молода».

Несподівано було бачити «фабриканта» Олексія Матіоса з Ангеліною Шалімовою... Чи першого володаря «Х–фактора» Олексія Кузнєцов і Світлану Суркіс. Дочка президента ФФУ, звісно, не могла похизуватися таким вокалом, як її партнер по співу, однак трималася гідно, за що й отримала по закінченнi виступу величезний букет від батька.

Ще один несподіваний дует — Антоніна Матвієнко й Арсен Мірзоян, учасники «Голосу країни». Білоножки, правда, всіляко намагалися розкрутити інтригу навколо цих співаків, але ті, хто в курсі, знають, що Арсен має дружину і двох дітлахів.

Чи не «найцікавіший» гість — гонщик, чи то ж а ля ковбой, Олексій Мочанов. Яким вітром його занесло на фестиваль — загадка... Родину Сумських представляла мама Ганна з сім’єю доньки Ольги. Віктор Павлік із сином Олександром «обговорювали» жінок піснею She’s a Lady. Однак якщо в оригіналі Том Джонс підносив прекрасну половину людства, то в українському варіанті її зобразили корисливою й типу з дотепом.

Не втомлювався виступати 10–річний Віталій Білоножко–другий. Спершу вийшов на сцену з дідусем у супроводі гурту дівчат, а потім ще й заспівав хіт Луї Армстронга Let My People Go. Натомість Світлана Білоножко попередила публіку: «Підросте онучка Світланка й ми вийдемо на сцену вчотирьох».

Класику й сучасність поєднали у своєму виступі соліст білоруського гурту «Сябри» Анатолiй Ярмоленко та його онук–репер. Незвичним ліричним образом постала перед глядачами Ольга Полякова разом із донькою. А Тетяна Піскарьова з дочкою й учасницею «Україна має талант» Аллою Кушнір втішили прихильників індійської музики й танців, виконавши безсмертну «Джимі, джимі, ача, ача».

Дітей оцінювати важко. Проте деякі, значно менш талановиті, ніж їхні батьки, виглядали дивакувато, ще й «грішили» невивченим текстом. У такі хвилини фестиваль перетворювався на вечір самодіяльності.

Тож такі юні співаки губилися на тлi талантів, як ось доньки композитора Олександра Злотника Софії. Дівчина вже має досвід виступів, і це відчувалося на сцені. Що вже говорити про сестер Вікторію й Анастасію Петрик. Дівчата, незважаючи на свій вік, дають фору старшим колегам по сцені, і не тільки українським.

Нагадаємо, на проведення Міжнародного фестивалю «Мелодія двох сердець» 10 грудня в палаці «Україна» у Києві було виділено 300 тисяч гривень Головним управлінням культури КМДА.

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути