chrome firefox opera safari iexplorer

Збірна Данії також відмовилася жити в Україні під час Євро

14 грудня 2011 о 13:56

Національна збірна Данії під час проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року буде базуватися у польському місті Колобржег. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт Датського футбольного союзу.

Данці зіграють у групі B з командами Голландії, Португалії та Німеччини. При цьому всі поєдинки вони проведуть в Україні, а точніше у Львові та Харкові. До місця футбольних баталій гравці збірної Данії добиратимуться чартерами.

«Нашими основними вимогами були тренувальні поля і транспортна логістика. Колобржег дуже схожий на наш тренувальний центр в Данії. Місцевий готель розташований недалеко від чудового стадіону та аеропорту», — сказав головний тренер команди Мортен Ольсен.

Зазначимо, що решта команд цього квартету також будуть жити в Польщі, незважаючи на те, що матчі групового раунду проведуть в Україні.

Нагадаємо, раніше віце-прем'єр-міністр України Борис Колесников був здивований рішенням збірної Англії жити під час Євро-2012 у польському Кракові.

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути