chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві діє гаряча лінія для прийому скарг на НЛО

26 січня 2012 о 11:37

У Києві з'явилася гаряча лінія для прийому скарг на НЛО та інші аномалії. На дзвінки відповідають уфологи-аматори, які відбирають найнеймовірніші і найменш зрозумілі історії про невпізнані літальні об'єкти і передають їх для подальших досліджень до Всеукраїнського центру аномалій «Зонд».

Як пише «Сегодня», творці гарячої лінії з прийому скарг на аномалії — члени Всеукраїнської громадської організації уфологічної УФОДОС, для яких дослідження НЛО — хобі.

Як з'ясувалося, найчастіше люди скаржаться на кулі в небі, що світяться червоним і пульсують.

Зі слів голови ЗОНД Артема Білика, за рік вони отримують близько 50 повідомлень про аномальні об'єкти по всій Україні.

«Більшість з них в Києві, — зазначив він. — Повідомлення про неймовірний феномен, який досі не розгадано, надійшло кілька років тому із села Яблунівка під Києвом. Там сотні людей бачили НЛО трикутної форми».

Також він зазначив, що в День незалежності в Києві кілька десятків людей бачили дивний круглий об'єкт, який «висів» над пам'ятником Батьківщині-матері, періодично зникав і з'являвся.

Нагадаємо, минулого року шведські шукачі скарбів хотіли знайти на дні Балтійського моря старовинний корабель з вантажем шампанського, а знайшли щось, схоже на невпізнаний літальний об'єкт.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути