chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві з'являться магазини на колесах

30 січня 2012 о 14:18

У Києві планується запровадити пересувні торгові точки з продажу продуктів харчування та гарячих напоїв. Про це під час прес-конференції сказала начальник Головного управління промислової, науково-технічної та інноваційної політики Київської міської державної адміністрації Людмила Денисюк, передає кореспондент УНН.

«Ми пропонуємо розробити проект, який працює у цивілізованих країнах світу – запровадити пересувні торгові точки фольклорного вигляду, як це практикується у Відні, у Берліні, які будуть здійснювати продаж продуктів харчування або глінтвейну. Наближається ЄВРО-2012, і ми розуміємо, що туристам треба і пообідати, і отримати інші необхідні послуги. Тому ми розробляємо проекти, які даватимуть змогу користуватися якісними послугами у столиці України», — зауважила Л.Денисюк.

24 квітня

Інші дати
Народився Дмитро Білоус
(1920, с.Курмани Сумська область - 2004) - український поет, перекладач, літературний критик, громадський діяч. Лауреат Національної премії України ім. Т.Шевченка за книгу «Диво калинове».
Вдягла весна мережану сорочку У день святий звільнившись од турбот І підіймає волошкові очі До віщих, до церковних позолот; Душа стає в цю днину молодою, Забувши, що слова бувають злі І помняться старання добротою, На щедрому пасхальному столі. (Вадим Крищенко)
Розгорнути
Народився Олександр Духнович
(1803, с. Тополі, Словаччина – 1865) - український письменник, культурний діяч, педагог.
Розгорнути