chrome firefox opera safari iexplorer

У Києві відкриють ще два книжкових магазини «Сяйва»

12 липня 2012 о 15:08

Столична мерія має намір відкрити два книжкових магазини Сяйво книги у Дніпровському та Подільському районах Києва.

Сьогодні на засіданні Київради депутати проголосували за рішення про закріплення нежитлових приміщень площею 164,7 кв м на вул. Ентузіастів, 11, у Дніпровському районі та 70 кв м на проспекті Правди, 66-А, у Подільському районі за комунальним підприємством Міський магазин.

У пояснювальній записці до рішення сказано, що воно було прийняте на виконання доручення голови Київської міської адміністрації Олександра Попова від 11 листопада 2011 року щодо можливого відкриття книгарень Сяйво книги по одній у кожному районі Києва.

Перший комунальний книжковий магазин Сяйво книги відкрили на вулиці Червоноармійська, 6, у листопаді минулого року.

Нагадаємо, що голова КМДА Олександр Попов сьогодні на засіданні Громадської гуманітарної ради Києва заявив, що мерія планує здійснювати програму з відкриття, як мінімум, одного книжкового магазину на рік.

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути