chrome firefox opera safari iexplorer

Україна під час Євро розважатиме туристів з 6-ї ранку

07 лютого 2012 о 08:05

У лютому 2012 приймаючі міста ЧЄ-2012 на спеціальній нараді планують затвердити розважальну програму на час турніру – від 25 травня до 2 липня цього року. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков у коментарі Інформаційному центру «Україна-2012».

Він зазначив, що деталізована культурна програма, тривалістю з 6:00 ранку до 1:00 ночі, міститиме перелік фестивалів та концертів, учасників масових заходів не тільки в фан-зоні, а й на найкращих майданчиках міст-господарів.

«Програма розробляється в чотирьох форматах. По-перше, особливий розважальний контент передбачений в день матчу в приймаючому місті. Інша справа, коли у місті нема матчі, але матч – в іншому українському місті. Третій формат – матч в іншій країні. Четвертий формат – день без матчу. Усі ці дні матимуть різне наповнення. У лютому ми затвердимо деталізований план для кожного міста», — підкреслив Борис Колесніков.

27 липня

Інші дати
Володимир Воробйов
1876 – професор анатомії, член АН УРСР. Засновник школи функціональної динамічної анатомії. Створив у Харкові перший у світі «Музей становлення людини». Автор «Атласу анатомії людини» в 5 т.
Розгорнути
Володимир Маковський
1870 – український учений у галузі турбінобудування. Засновник вітчизняної наукової школи газотурбобудування.
Розгорнути
Народився Іван Гнатюк
(1929, с. Дзвинячі Тернопільської обл. - 2005) -  український поет. Автор збірок "Паговіння", "Калина", "Повнява", "Жага", "Життя", "Дорога", "Чорнозем", "Турбота" та ін.
Розгорнути
Народився Володимир Короленко
(1853, м.Житомир – 1921) — письменник, журналіст, публіцист і громадський діяч. Автор вторів «Сліпий музикант», «У поганому товаристві», «Сорочинська трагедія» та ін.
«Ні, не вихваляти треба терор, а застерігати від нього, звідки б він не виходив. І благо тій стороні, яка першою зуміє відокремитись від кривавого туману, й першою згадає, що мужність у відкритому бою може йти поряд із людяністю і великодушністю до переможеного… Історія нас розсудить…». (Володимир Короленко).
Розгорнути