chrome firefox opera safari iexplorer

З наступного року в усіх вітчизняних автобусах з'являться ремені безпеки?

27 березня 2012 о 16:24

Вітчизняні автомобільні виробники підтримали рішення Міністерства інфраструктури України щодо обов'язкового обладнання нових автобусів ременями безпеки з 1 січня 2013 року.

Про це повідомляє сайт Мінінфраструктури.

«Є розпорядження Віце-прем'єр-міністра України – Міністра інфраструктури щодо обов'язкового застосування в автобусах обмежувачів швидкості та ременів безпеки пасажирів та водіїв», — сказав заступник Міністра Володимир Корнієнко, наголосивши, що на конкурсах розподілу маршрутів буде враховуватись наявність на усіх транспортних засобах обладнання ременями безпеки.

Українські автовиробники під час відповідної робочої наради у міністерстві зазначили, що технічної проблеми у випуску автобусів з ременями безпеки у нас немає.

Відтак, під час наради було вирішено, що виробники автобусів переглянуть технічні умови на колісні транспортні засоби щодо обов'язкового оснащення ременями безпеки, обмежувачами швидкості, тахографами автобусів, призначених для перевезення пасажирів (крім міських та приміських маршрутів).

Розділи: Суспільство

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути