chrome firefox opera safari iexplorer

Жінки «перехотіли» отримувати до 8 березня квіти

06 березня 2012 о 13:25

Лише 19% опитаних представниць прекрасної статі мріють отримати до 8 березня квіти. Решта вважали би за краще більш «корисний» подарунок.

Наприклад, ювелірні прикраси, предмети гардероба або мобільний телефон. У виборі останнього з ними солідарні і чоловіки, для них телефон — №1 в переліку найбільш бажаних подарунків коханій до свята.

Причому і жінки, і чоловіки одностайно хотіли б, аби новий мобільний вигравав «начинням» у попереднього. Тому лише 20% з них зрадіють кнопковому апарату, більшість же «голосують» за модні нині сенсорні смартфони.

Це підтверджує і статистика мобільних операторів: смартфони стрімко завойовують серця українців. Наприклад, тільки в МТС серед абонентів налічується вже понад 2,2 мільйона власників «розумних» телефонів. З літа минулого року їх кількість зросла удвічі, а напередодні «жіночого дня» чоловіки заходилися активно скуповувати планшети МТС 1055 і «андроїд»-смартфони МТС 916.

Цікаво, що із загального числа власників смартфонів понад 260 тисяч — модні нині «андроїди», на другому місці — «айфоновскій» iOS з 150 тисячами. До речі, любителі «андроїдів» лідирують і в іншому рейтингу — найромантичніших. А все тому, що серед інших видів спілкування уподобали SMS-листування — найромантичніший на сьогодні засіб спілкування.

Щомісяця вони відправляють у середньому 270 повідомлень, на 40 SMS обігнавши торішніх чемпіонів — власників «яблучних» пристроїв. І, нарешті — як не дивно, сильна стать виявилася більш романтичнішою і, разом з новеньким мобільним, до трійки лідерів серед планованих подарунків коханим увійшли ніч кохання та власні вірші.

Джерело: ТСН
Розділи: Новини культури

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути