chrome firefox opera safari iexplorer

Денис Силантьєв презентував книгу для дітей з вадами зору

03 квітня 2012 о 20:35

3 квітня 2012 року Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання презентував для дітей з вадами зору аудіокнигу «Відчути книгу».

Основна ідея книги полягала у тому, щоб допомогти учням ознайомитись із сучасною українською літературою, зокрема із творами Ліни Костенко, Оксани Сайко та Мар’яни Савки.

Усі твори спеціально відібрані, та несуть у собі глибокий зміст ідеї людських стосунків та життя.

Учасниками даного проекту стали відомі спортсмени, журналісти та актори, які ніколи не залишаються осторонь проблем саме таких дітей.

«Саме такі дітки надзвичайно сильні духом та морально. Мені здається, що нам є у чому в них повчитись. Адже, дивлячись на таку малечу, розумієш, що варто працювати та створювати такі проекти, які несуть позитив та добро. Я назвичайно вдячний Вам, що так тепло нас зустріли»,-зазначив президент Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання Денис Силантьєв на презентації аудіо книги у 5-му інтернаті для сліпих дітей.

На презентацію книги в інтернат приїхали: Василь Вірастюк, Владислав Ващук, Рима Зюбіна, Соломія Вітвіцька та Остап Ступка.

«Наш Фонд працює саме для таких діток! Ми хочемо дарувати їм радість, бачити такі щирі посмішки, адже саме це найголовніша подяка для цілої команди Фонду, яка працювала пліч-о-пліч, аби ми сьогодні мали змогу стояти тут, поруч з вихованцями інтернату та дарувати їм такі неоціненні подарунки», — зауважила Тетяна Кульба, Керівник соціальних проектів Фонду.

Варто також сказати, що соціальний проект «Відчути книгу» виходить за рамки Києва на набирає Всеукраїнського масштабу. Учасниками даного проекту стануть 35 дитячих будинків з вадами зору України, для яких будуть презентовані аудіо плеєра, аудіо системи та CD диски із даними творами.

Інформація та фото Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути