chrome firefox opera safari iexplorer

Сьогодні зірки спорту та шоу-бізнесу презентують аудіопроект «Відчути книгу»

03 квітня 2012 о 09:04

3 квітня 2012 року о 12:00 Фонд підтримки молодіжного та олімпійського плавання разом із зірками шоу-бізнесу презентують Всеукраїнський соціальний благодійний проект для дітей з вадами зору «Відчути книгу».

Про це «Рідній країні» повідомили організатори проекту.

Аудіокнигу, в основі якої лежать вірші Ліни Костенко, представлятимуть Денис Силантьєв, Остап Ступка, Богдан Бенюк,  Оксана Байрак, Володимир Горянський, Ольга Сумська, Соломія Вітвіцька, Василь Вірастюк та ін.

Соціальна аудіокнига «Відчути книгу» — ініціатива Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання, що організовувалась з метою створення та розповсюдження спеціальних аудіокниг для незрячих дітей та дітей з вадами зору.

Для усіх 35 дитячих будинків з вадами зору України будуть презентовані аудіоплеєри, аудіосистеми та CD диски із даними творами, повідомляють організатори.

Місія проекту: надати дітям з вадами зору та незрячим дітям можливість самостійно вивчати українську літературу, за допомогою аудіокниг, в яких були начитані легендарні твори видатної української поетеси Ліни Костенко а також Оксани Сайко та Мар’яни Савки.

Презентація аудіо книги за участі учасників відбудеться в Інтернаті №5 для сліпих дітей (Київ, вул. Вишгородська 35).

 

19 квітня

Інші дати
Мар’ян Крушельницький
1897 – український актор, режисер. Один із фундаторів українського театру.
Розгорнути
Народився Марко Бараболя (Рознійчук Іван Федорович)
(1910, с.Ділове Закарпатська область - 1945) - український письменник-сатирик, «королем закарпатського гумору» називали його сучасники.
«Не сумуйте, полонини ! Засихайте, сльози! Зацвітайте, черемшини! Смійтесь, верболози» (Марко Бараболя)
Розгорнути