chrome firefox opera safari iexplorer

Киянки очолили рейтинг найкрасивіших жінок світу (версія азіатського видання)

13 квітня 2012 о 10:13

Рейтинг туристичної привабливості світових міст залежно від привабливості їх мешканок склало авторитетне гонконзьке інтернет-видання Travelers Digest.

На думку азіатських фахівців, найпрекрасніші в світі жінки живуть у Києві. «Важко повірити, що подібна краса взагалі буває, — захоплюється гонконзьке видання. — Прогуляйтеся по Києву літнім днем, загляньте в Гідропарк. Там на березі Дніпра ви зможете споглядати небувалу кількість українських красунь». Крім зовнішньої привабливості, українські жінки також вкрай цікаві співрозмовниці: «Вони добре освічені і завжди готові підтримати розмову про літературу та філософії».

Почесне друге місце дісталося шведкам зі Стокгольма. «Те, що ви бачите в рекламі шведського пива, — правда. У Швеції дійсно живуть найкрасивіші жінки світу», — відзначає Travelers Digest. Саме Швеції видання віддало пальму першості в рейтингу країн з найкрасивішими жінками. Росія в ньому, до речі, знаходиться на четвертому місці, поступаючись Україні на одну позицію. А Стокгольм ще й столиця найкрасивіших чоловіків — тут росіян і зовсім не виявилося.

На третьому місці в рейтингу знаходиться Нью-Йорк. Жінки Нью-Йорка своєю красою зобов'язані культурному і етнічному різноманіттю. «Модні розумні дівчата, розкішні моделі й чарівні хіпстерки», — так експерти описали різноманіття фактур, що можна зустріти в «Великому яблуці».

Четверте і п'яте місця — Буенос-Айрес і Варна. Перше — батьківщина найкрасивіших жінок у Латинській Америці, впевнені творці рейтингу: «Сама атмосфера тут сповнена романтикою. Відвідайте це місто і зробіть собі послугу — попросіть навчити вас танцювати танго одну з найкрасивіших жінок, що ви коли-небудь побачите». Ну, а Варна — це просто райський куточок в Європі з теплим морем і мальовничими пейзажами. «Тутешні дівчата схожі на киянок і росіянок. Також часто високі, такі ж блакитноокі», — відзначають експерти. Але все ж мешканок болгарської Варни вони поставили вище росіянок.

«Усім тим, хто вихований на стереотипах часів холодної війни і впевнений, що росіянки нудні і невиразні: відвідайте Москву і ви впевнитеся в зворотному. "Високі блондинки, брюнетки. Блакитноокі богині», — такими виданню представилися жительки російської столиці. При цьому експерти відзначають, що на відміну від киянок, з москвичками не так легко заговорити.

Слідом за Москвою в десятку міст з найкрасивішими мешканками входять Тель-Авів («тільки уявіть, яка екзотика: темне волосся і зелені очі!»), Амстердам («вільно мислячі лібералка з хорошою освітою, які до того ж люблять повеселитися») і Сеул («всім чоловікам подобаються азіатки, це майже науковий факт»).

Замикає рейтинг Монреаль. Краса місцевих жінок — це бонус до європейської атмосфери цього міста, його розвиненої економіки і цікавого нічного життя, зазначають експерти: «До того ж, тут говорять на найсексуальнішій мові — французькій».

28 березня

Інші дати
Дмитро Гнатюк
1925 –  видатний оперний співак. Перший виконавець легендарних пісень «Два кольори» і «Києве мій». Соліст, а з 1988 р. – головний режисер Національного театру опери та балету ім. Т.Шевченка. Герой України.
Розгорнути
Олекса Гірник
1912 – український дисидент, політв’язень. У 60-ту річницю проголошення самостійності України Центральною Радою, 22 січня 1978 р., вчинив самоспалення біля могили Т.Шевченка на Чернечій горі на знак протесту проти русифікації. Герой України (2007, посмертно).
Розгорнути
Народився Юліан Бачинський
(1870, с.Новосілка Тернопільська область – 1940) - український громадський і політичний діяч, публіцист, автор праці «Україна Irredenta», в якій обґрунтував необхідність створення української незалежної держави.
"Вільна, велика, політично самостійна Україна, одна, нероздільна від Сяну по Кавказ!". (Юліан Бачинський)
Розгорнути