chrome firefox opera safari iexplorer

У Львові – суцільна казка: розпочався міжнародний дитячий фест

27 квітня 2012 о 14:51

Мальвіни, мавки, Червоні Капелюшки, а також пірати, лицарі і козаки. Львів від сьогодні перетворився на чарівну казку – у місті стартував VI триденний міжнародний дитячий фестиваль.

Розпочався він парадом літературних персонажів, які пройшли від проспекту Свободи до Палацу мистецтв. Саме тут відбулось урочисте відкриття заходу.

Учасників фестивалю привітали представники міської, обласної влади та організатори свята, після чого на територію Палацу мистецтв в’їхав лімузин з зірковими гостями, переодягненими у казкових героїв – Капелюшника, Алісу, Джина, Принцесу, Робіна Гуда та Джека Горобця. Вони розважають малечу на сцені.

Окрім того, в Палаці мистецтв вже почалися майстер-класи та акції. Загалом упродовж трьох днів на учасників фестивалю чекає купа подарунків і сюрпризів. А ще їм гарантовано забезпечення гарного настрою та позитивних емоцій.

Родзинкою цьогорічного фестивалю стане гра «Збирай слонів», під час якої учасникам потрібно збирати наліпки-«слони». Увесь фестиваль задуманий як велика безперервна гра, де всі діти – переможці.

Також для малечі підготовлено різноманіття майстер-класів із читання, рукоділля, миловаріння, кулінарії, танців тощо. Діти власноруч малюватимуть картину завдовжки десять метрів, а також змагатимуться за звання найкмітливішого у межах змагання «ігрової сфери».

Шостий дитячий міжнародний фестиваль триватиме у Львовіз 27 до 29 квітня. Його основним організатором є ГО «Форум видавців».

Джерело: ZIK
Розділи: Новини культури

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути