chrome firefox opera safari iexplorer

Депутати відмовилися захистити суспільну мораль українців

21 червня 2012 о 12:17

Верховна Рада України відмовилася розглядати закон про захист суспільної моралі. За пропозицію комітету з питань свободи слова та інформації зняти проект № 7132 з розгляду проголосувало 233 картки депутатів.

Як передає кореспондент ЛІГАБізнесІнформ, перший заступник голови комітету Олена Бондаренко, представляючи позицію своїх колег, заявила, що реалізація положень законопроекту може створити умови для тиску на ЗМІ та корупції. При цьому депутат послалася на численні зауваження до законопроекту головного науково-експертного управління Верховної Ради.

Нагадаємо, законопроект, зокрема, пропонував заборонити розміщення й поширення в телекомунікаційних мережах продукції, що завдає шкоди суспільній моралі, ввести моніторинг у сфері захисту суспільної моралі, визначити принципи захисту суспільної моралі та основи державної політики в цій сфері.

Розділи: Суспільство

26 квітня

Інші дати
Леонід Плющ
1939 –  математик, публіцист, учасник правозахисного руху в СРСР. Дисидент. Член Ініціативної групи захисту прав людини, член Закордонного представництва Української Гельсінської групи.
Розгорнути
Народився Станіслав Тельнюк
(1935, с.Іскрівка Запорізька область – 1990) - український письменник, літературний критик, редактор, перекладач.
Розгорнути
Народився Микола Зеров
(1890, м.Зіньків Полтавська область - 1937) - український літературознавець, лідер «неокласиків», майстер сонетної форми і блискучий перекладач античної поезії.
Емаль Дніпра, сліпучо-синій сплав. Газон алей і голе жовтоглиння, І в поводі прозорого каміння Зелені луки — як розлогий став. Ніколи так жадібно не вбирав Я красоти весняного одіння, Пісок обмілин, жовтобоке ріння, Брунатні лози і смарагди трав. (Микола Зеров)
Розгорнути