chrome firefox opera safari iexplorer

У Києво-Печерському заповіднику з’явилися аудіогіди для туристів

19 червня 2012 о 08:41

З 18 червня Національний Києво-Печерський історико-культурний заповідник пропонує своїм відвідувачам нову послугу – аудіогід.

Він надає можливість самостійно здійснити огляд музейного комплексу, прослухати інформацію з майже тисячолітньої історії пам'ятки у будь-якій послідовності та у зручному темпі, повідомляє сайт заповідника.

Аудіотури на території заповідника вестимуться не лише російською та українською, але й англійською, німецькою, французькою та іспанською мовами. Також у перспективі — створення аудіогідів італійською та китайською мовами.

Принцип роботи аудіогіда достатньо простий. Перед початком огляду відвідувач обирає мову, якою вестиметься екскурсія, а далі натискає номери об’єктів, що його зацікавили, на клавіатурі пристрою.

Фото kplavra.kiev.ua

Допоможе також карта-схема з наміченим маршрутом огляду та вичерпною інформацією щодо користування приладом, яку видаватимуть кожному, хто скористається Аудіосервісом.

Екскурсія триває приблизно 1,5 години, або ж 2 академічні години.

Вартість послуги:

  • Для громадян України та СНД – 80 грн.
  • Для іноземців – 120 грн.
  • При цьому грошовий завдаток складає 200 грн.

Замовити екскурсію з аудіогідом можна в екскурсійному бюро заповідника (Адреса: вул. Лаврська, 9. Телефон екскурсійного бюро: 280-30-71)

«Рідна країна»

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути