chrome firefox opera safari iexplorer

На Поштовій площі крадуть тротуарну плитку і готуються забивати сваї? (ФОТО)

25 липня 2012 о 08:27

Під прикриттям заміни комунікацій на Поштовій площі розпочали будівельні роботи зі зведення розв’язки, яку ще навіть не затвердила Містобудівна рада. Таку думку висловив депутат Київради, голова комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець, посилаючись на повідомлення в ЗМІ про початок підготовчих робіт на Поштовій площі з перекладки підземних комунікацій, що нібито потрібно зробити для будь-якого з проектів розв’язки.

«Але на площі проводять бурильні роботи для забивання свай, а тротуарну плитку вивозить приватними автомобілями. Хіба це можна назвати прокладанням комунікацій? Як на мене йдеться про незаконний початок зведення розв’язки», — заявив О. Бригинець.

Депутат звернувся до Прокуратури м. Києва з проханням перевірити куди і з якою метою, вивозиться тротуарна плитка з Поштової площі приватними автомобілями та з’ясувати чи це не є крадіжкою муніципального майна.

Нагадаємо, на останній секції Містобудівної ради Києва обговорювались два проекти реконструкції Поштової площі. Жоден з них не був погоджений та були відправлені на доопрацювання.

ф«Розмови про те, що для обох розв’язок потрібна однакове перекладання комунікацій не відповідає дійсності, оскільки кожен з двох проектантів запропонував свій варіант переобладнання комунікацій. Отже, будівельники діють, швидше за все, в інтересах того проекту, який відстоює влада з – плацом, потенційними супермаркетом, парковкою для авто і причалом для яхт — проти якого гостро виступили архітектори на Містобудівній раді», — зазначив О. Бригинець.

Розділи: Суспільство

20 квітня

Інші дати
Павло Луспекаєв
1927 –  кіноактор. Знімався в фільмах: роль Верещагіна («Біле сонце пустелі»), «Республіка ШКІД», «Піднята цілина», «Вся королівська рать».
Розгорнути
Ґео (Юрій) Шкурупій 
1903 – український прозаїк, поет, представник напрямку панфутуризм; редактор, кіносценарист.
Розгорнути
 Володимир Шульгін 
1894 – студентський діяч, син Якова Шульгіна, організатор і керівник Української Студентської Громади в Києві. Загинув у бою під Крутами.
Розгорнути