chrome firefox opera safari iexplorer

Українців запрошують на фестиваль голубців

17 липня 2012 о 17:29

Гості свята зможуть скуштувати весільні голубці, голубці з квашеної капусти,  голубці з бужениною різаною, голубці з гречкою, голубці з телятиною, голубці з перловкою, голубці з крупиками, голубці з крупиками і рисом, голубці з грибами, голубці овочеві, голубці зі шкварками, голубці з торгоньом, голубці з чабриком, голубці зі смаженою солониною, голубці зі смаженою цибулею, ліниві голубці, голубці з солодкого перцю, голубці зі солодкої капусти, голубці з ковбасою, голубці з томатами, голубці на сметані, голубці з буряковим листям, голубці з виноградним листям, м’ясні голубці, пісні голубці, повідомляє портал «Турінформ Закарпаття».

Фестиваль голубців у селі В. Бичків започатковано у 2010 році. Рахівський район Закарпаття є надзвичайно популярним у туристів, окрім природних та аріхтектурних об’єктів, гостей краю приваблюють чисельні фестивалі та святкування, зокрема фестиваль баношу у селі Костилівка, «Діловецькі калачі», фестиваль гумору у с. Ясіня,  «Рахівська бринза», «Гуцульська ріпа».

Джерело: ZAXID.NET
Розділи: Новини культури

25 квітня

Інші дати
Вероніка Черняхівська 
1900 – українська письменниця, поетеса-лірик, перекладачка (медичні праці, «Місячна долина» Дж. Лондона, «Прорість» Е. Золя, «Олівер Твіст» Ч. Діккенса). Онука письменника М. Старицького.
Розгорнути
Народився Микола Трублаїні (Трублаєвський Микола)
(1907, с. Вільшанка, Вінницька область – 1941) - український письменник, автор творів для дітей та юнацтва - «Мандрівки», «Шхуна «Колумб», науково-фантастичного роману «Глибинний шлях».
«Будь хоробрим, витривалим. Це потрібно для Батьківщини, для тебе самого. Учись у мужніх, кмітливих, стійких, наслідуй їх. Вони допоможуть тобі стати справжнім громадянином...» (Микола Трублаїні)
Розгорнути