chrome firefox opera safari iexplorer

Які продукти карще вживати у спеку: поради дієтолога

10 липня 2012 о 12:12

За словами головного дієтолога МОЗ Олега Швеця, під час спеки потрібно збалансовано харчуватися. Про це він сказав під час прес-конференції, передає кореспондент УНН.

«У спеку потрібно збалансовано харчуватися, особливо людям, які страдають на хронічні захворювання. Потрібно менше вживати продукти, які містять солі», — сказав О.Швець.

За словами експерта, найбільш прийнятними для організму у спеку є овочі, фрукти, злакові та риба. Він наголосив на тому, що варто обмежувати вживання продуктів насиченими жирами (наприклад м’ясо птиці).

20 грудня

Інші дати
Народився Амвросій Ждаха
(1855, м. Очаків, Миколаївська область – 1927) – український художник, графік, майстер акварельної мініатюри. Першим з українських графіків розпочав працю над комплексним оформленням «Кобзаря» Тараса Шевченка. У творчому доробку - робота над ілюструванням Нового завіту, «Іліади» та «Одіссеї» Гомера, «Слова про Ігорів похід».
Розгорнути
Народився Олексій Гіляров
(1856, Росія – 1938) – український письменник, філософ, педагог. В Київському університеті створив блискучу школу філософів і психологів (В.Асмус, Г.Якубаніс, П.Блонський, І.Огієнко).
Розгорнути

Новини Дивитися всі